Chauffeur Bouwmarkt Distributie

Functieomschrijving

4 daagse werkweek en uitzicht op een vaste aanstelling.

Decor Son is een gezonde, stabiele werkgever, waar het transport gericht is op het vervoer van eigen producten naar bouwmarkten. Als chauffeur vervul jij daarbij een belangrijke rol. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks afleveren en ophalen (laden en lossen) van de goederen bij de diverse bouwmarkten en leveranciers in de Benelux. Onze goederen zijn gepalletiseerd en worden voor 80% gelost door de klant. De overige 20% wordt gelost met een elektrische pompwagen. Je hebt in deze functie veel klantencontact en bent in staat onze klanten op een servicegerichte manier te woord. 

Decor Son biedt je een afwisselende baan in een team waar collegialiteit voorop staat. Werkdagen beginnen vanaf 5.00 uur en er wordt gewerkt op basis van een 4 daagse werkweek.

Met deze baan heb je uitzicht op een vaste aanstelling en overuren worden tegen 130% vergoed. Decor Son biedt jaarlijks een opleiding t.b.v. van code 95 aan. Naast een marktconforme beloning bieden wij goede secundaire voorwaarden,  o.a. een bonusregeling bij schadevrij rijden.

Functie-eisen

  • Ervaring met trekker/oplegger;
  • Minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Woon-werkverkeer afstand max 30 km enkele reis;
  • Eerlijk en betrouwbaar;
  • Kritisch en oplossingsgericht;
  • Klantgericht en kostenbewust;
  • Betrokken en een teamspeler;
  • Initiatiefrijk en gedreven.

Een praktijkdag kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Bedrijfsprofiel

Decor Son is een dynamische productie- en groothandelsonderneming, die een breed assortiment van 3.000 artikelen voor huis en tuin levert.  Afnemers zijn internationaal gerenommeerde  retailers in de doe-het-zelfmarkt. Wij bieden tevens e-commerce  oplossingen, waarbij gebruik gemaakt kan worden  van onze diensten als cross-docking, dropshipment, longtail-leveringen en andere innovatieve mogelijkheden. Decor Son is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring en 150 medewerkers