Wie zijn wij?

Decor Son is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring als groothandel voor vrijwel alle grote spelers in de Doe-Het-Zelf markt in de Benelux. De organisatie, met 150 medewerkers, levert een breed assortiment van ruim 3.000 artikelen. Dit betreft onder andere: decoratieve wandbekleding, bouwmaterialen, tuin assortiment, isolatie en tegels. De organisatie wordt gedragen door drie pijlers: Trade, Logistics en Production. Decor Son werkt samen met een groot aantal partners (met name in Europa), heeft drie productiebedrijven en een distributiecentrum van ca. 100.000m2. De werkomgeving is uitdagend, innovatief en professioneel, waarbij de focus ligt op samenwerken, regelvermogen en klantgerichtheid. De cultuur is informeel, open en hecht met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Onze doelen

Decor Son heeft de ambitie om: 

  • de beste producent op het gebied van steenstrips / wandbekledingsproducten te zijn.
  • de beste groothandel en Fulfillmentpartner voor fijndistributie en dropshipment naar (e-) retailers gericht op zware en volumineuze artikelen i.c.m. bonte pallets te zijn.

Playground

Trade

Decor Son is een internationale verkooporganisatie met partners over de hele wereld. De pijler Trade richt zich o.a. op de DHZ-branche in de Benelux-landen Frankrijk, Italië en Duitsland.

Naar trade

Logistics

Vanuit het distributiecentrum van Decor Son wordt de logistiek geregeld. De combinatie met de eigen transport afdeling zorgt voor snelle levering.

naar Logistics

Production

De drie productiebedrijven van Decor Son zorgen voor de productie van diverse eigen merkartikelen. Vanuit de productiebedrijven vinden verkoopactiviteiten plaats naar circa 20 landen.

naar Production

Werken bij Decor

Bij Decor Son zijn er regelmatig vacatures beschikbaar binnen bovengenoemde bedrijfsonderdelen. Decor Son is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring en 150 werknemers. Het is een professionele organisatie waar veel wordt samengewerkt. De cultuur is informeel, open en hecht en er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. 

Bekijk onze vacatures


Klant centraal

De ambitie van Decor Son is om haar sterke internationale positie in de Europese markt verder uit te bouwen en te verbreden richting marktleiders buiten Europa. We denken dat we dit kunnen realiseren met een goede organisatie van onze teams. We gebruiken Het Fundament om onze mensen te stimuleren en te coachen.

MEER OVER HET FUNDAMENT

Producten

Decor Son levert een groot assortiment producten aan bouwmarkten. Dit zijn artikelen voor huis en tuin zoals sierstrips, decoratieve wandbekleding, bouwmaterialen, sierbestrating, verpakte materialen, isolatiemateriaal, tegels en centerproducten. Bekijk het totaaloverzicht in onze catalogus.

Decoratieve wandbekleding 
Bouwmaterialen
Tuin en Sierbestrating 
Verpakte materialen  
Isolatie
Tegels
Center producten

Bekijk onze nieuwe outlet webshop!

Met partijen steenstrips, tuintegels en bouwmaterialen.

Naar de outlet