Klanten

Sinds jaar en dag is Decor Son een toonaangevende leverancier voor onze klanten. Vakmanschap, eerlijke prijzen en een duidelijke visie zijn het fundament waarop onze relatie gevestigd is. Mede daardoor mogen we met trots zeggen dat we al enkele decennia mogen leveren bij de grootste bouwmarkten in Europa.

 

 

Meer dan alleen leverancier

Decor Son is meer dan enkel een leverancier. Door ons brede scala aan assortiment en  diensten profileren wij ons als all-round speler én specialist. Een strategisch partner met jarenlange ervaring. Niet alleen voor het leveren en beleveren van winkels en magazijnen. Ook voor thuisleveringen bij consumenten en voor partijen welke onze producten via dropshipment aanbieden staan wij garant voor de hoogst mogelijke kwaliteit.

Strategisch partner over de hele keten

Niet alleen kiezen grote en kleine bouwmarkten, webshops en specialisten voor onze dienstverlening. Veel A-merken en private label producenten vertrouwen op onze logistieke dienstverlening door gebruik te kunnen maken van onze kennis en kunde in fijnmazige distributie. Een partner die staat voor een solide basis in uw bedrijfsvoering. Of het nu gaat om het beleveren van uw winkel of magazijn of de distributie en thuislevering van uw producten. Wij zijn een partner die er staat. Samen halen we het maximale uit uw potentieel.

Onze klanten

Trots zijn we op onze klanten. Nationaal en internationaal. Een greep uit ons klantenbestand laten we u graag zien. Wij nodigen u uit en verwelkomen u om deze lijst aan te vullen:

Logo Hubo

Logo Gamma

Logo Leroy Merlin

Logo Fixet

Logo Multimate

Logo Brico Depot

Logo Karwei

Logo Kluswijs

Logo Welkoop

Logo Bricoman

Logo Bouwmaat

Logo E. Leclerc

Logo Praxis

Logo Mr. Bricolage

Logo Tour Faire

Logo Boerenbond

Logo Brico

Logo Bauhaus

Logo Formed

Logo Brico plan-it

Logo Toom