Home Improvement

Bij de divisie Home Improvement draait alles om verbouwen, verduurzamen en renoveren. Bouwstenen, bouwstoffen, isolatiemateriaal en bouwplaten behoren tot het assortiment van Home Improvement. Door een grondige analyse van de markt en het aanbieden van totaalconcepten, is het team van Home Improvement exact op de hoogte van wat er in de markt speelt. Daarnaast zijn zij in staat om ondersteuning te bieden in de vorm van schappenplannen, productinformatie, productafbeeldingen, gebruiksvoorschriften, etc.

Home Improvement
Binnen Home Improvement is het onze doelstelling elke eindgebruiker te helpen bij het uitvoeren van zijn verbouwings- en/of duurzaamheidsproject. Wij bieden een uitgebreid en zorgvuldig geselecteerd assortiment en voorzien onze afnemers graag van een goed advies voor het beste resultaat. Kunnen wij jou helpen met het bereiken van jouw doelstellingen? Wij komen graag met je in contact en denken met je mee hoe we deze gezamenlijk kunnen realiseren.
Nick Burgers
Sales Manager
Een greep uit ons assortiment

Isolatie

Cement en mortel

Bouwstenen

Bouwmaterialen

Isolatie

De eerste stap naar een duurzame leefomgeving!

Isolatiemateriaal is een van de belangrijkste duurzame oplossingen die momenteel verkrijgbaar is binnen de branche. De vraag naar producten die verduurzamen neemt toe, om aan deze vraag te voldoen heeft Decor haar eigen totaal concept Iso de Luxe ontwikkeld. In combinatie met de bewezen kwaliteitsproducten van o.a. Rockwool en Isover biedt Decor een ijzersterk assortiment aan voor elke toepassing van isolatie. In ons assortiment vind je onder andere isolatiematerialen zoals Steenwol, Glaswol, EPS platen & XPS platen, maar ook Geluidsisolatie, Buisisolatie en Radiatorfolie. Je kunt ook bij Decor terecht voor bijproducten als dampdichte folies, isolatiemessen en zelfklevende isolatiepennen.

Wist je dat?

1 op de 3 Nederlanders zelf maatregelen overweegt of neemt om zijn of haar leefomgeving te verduurzamen door isolatie toe te passen?

Betonmortel

Een compleet assortiment bouwstoffen onder één merknaam, Decor bouwstoffen!

Cement en mortelmixen staan aan de basis van diverse bouwwerkzaamheden. Kant en klare producten die enkel nog gemengd hoeven te worden met schoon leidingwater. Decor levert e- en retailers een zorgvuldig samengesteld assortiment van kwalitatieve bouwstoffen in 25kg verpakkingen. Met een herkenbare uitstraling op de verpakking middels kleursegmentatie, kan de eindgebruiker gemakkelijk het gewenste product vinden. Onze verpakkingen zijn gemaakt van PE (polyetheen) en daardoor 100% recyclebaar. In ons assortiment vind je onder andere bouwstoffen zoals cement, betonmortel, turbobeton, metselmortel en zandcement.

Wist je dat?

Je bij Decor terecht kunt ook voor bijproducten zoals bouwgrinden, metselzanden en bouwstaalnetten?

Cellen beton

Constructieve materialen geschikt voor elke verbouwing en/of renovatieproject!

Een muur metselen, een binnenmuur plaatsen of eenvoudig nieuwe ruimtes creëren? Wij voorzien je graag van de juiste bouwmaterialen. Decor levert e- en retailers een uitgebreid assortiment aan bouwstenen. Van kleine materialen zoals bakstenen tot aan grote materialen zoals kalkzandsteen- en cellenbetonblokken. Met gemeenschappelijke eigenschappen zoals een goede brandwerendheid, snelle verwerkingsmogelijkheden, geluidsisolerende eigenschappen en een bewuste keuze voor massieve bouwwijze, zijn dit ideale bouwproducten. In ons assortiment vind je onder andere bouwstoffen zoals metselstenen, cellenbeton, glasblokken en kalkzandsteen.

Wist je dat?

Je bij Decor ook terecht kunt voor bijproducten zoals metselwapening, bijenbekjes en diverse toebehoren voor cellenbeton?

Bouwstaalmat

Hoogwaardige bouwmaterialen passend in iedere bouwfase!

Beginnen met het storten van een fundering of betonvloer, het renoveren van een houten verdiepingsvloer of het eenvoudig aanleggen van vloerverwarming? Bij Decor kun je terecht voor diverse toepassingsgerichte producten. Decor levert e- en retailers een uitgebreid assortiment aan bouwmaterialen. Van gerenommeerde en traditionele bouwmaterialen tot aan diverse noviteiten waarmee we onze klanten graag op voorsprong zetten. Mooie en betrouwbare kwaliteitsproducten voor klussers die van aanpakken weten. In ons assortiment vind je onder andere bouwmaterialen zoals Fermacell platen, Lewis zwaluwstaartplaten en betonwapening, constructieplaten en een uitgebreid assortiment van Eurocol tegelverwerkingsproducten.

Wist je dat?

Je bij Decor ook terecht kunt voor producten zoals dorpelstenen, bijlegstaven, randstroken en afdichtingskitten?

De beste

Merken onder één dak

 

Rockwool
Wupor
Cantillana
Isover
Orlimex
Rijswaard Baksteen
Isodelux
Fermacell
Wotan zement
Lewis
Murfor
H + H
Eurocol
KST Kalkzandsteen
Nibo Stone
Isovlas

Productcatalogus Home Improvement

Bekijk hier de catalogus online.


Laat een bericht achter

Ik wil contact