Luchtfoto decor

Laten we samen werken

Laten we huizen verduurzamen en tuinen en muren mooier maken.

 

Wil je graag beschikken over een speciaal samengesteld compleet assortiment met Home Improvement en Garden Elements producten?

Producten die je vanuit ons 100.000m2 magazijn in jouw winkel of rechtstreeks bij jouw klant geleverd krijgt?

Wil je profiteren van Nederlands fabricaat dat, ondersteund door producttraining en

-presentaties in de winkel, de klantvraag van morgen overtreft?

 

En wil je net als wij écht samen werken om jouw klanten blij te maken?

 

Wij zijn er klaar voor

Net als bij de start van een relatie moet bij een samenwerking duidelijk zijn of je hetzelfde doel voor ogen hebt. Wij zijn van oorsprong een familiebedrijf en gaan niet voor vluchtig. Wij gaan voor duurzaam. Een partnership waarbij iedereen groeit in werkplezier, resultaat én rendement.

Sinds 2019 is Decor Son onderdeel van Morssinkhof Groep

Morssinkhof groep

Trade - beste partnership

Door het delen van kennis en het bieden van totaaloplossingen streeft Decor Son ernaar om de beste partner te zijn. Samen gaan we voor het meest optimale resultaat. Deskundig advies en ondersteuning in de vorm van onderstaande elementen spelen hierbij een prominente rol.

  • Trendwatchers analyseren elk seizoen de huidige markt. Hierdoor wordt een compleet productassortiment aangeboden dat voldoet aan de vraag van morgen.

  • Informerende en inspirerende content die triggert om de leefomgeving te verbeteren. Een belangrijk onderdeel om de beste ondersteuning te bieden. Deze content is toegankelijk via ons online informatiesysteem.

  • Door regelmatig samen te evalueren en te anticiperen op huidige resultaten, gaan we altijd voor het maximaal haalbare.

Production - vakmanschap


Het huidige productassortiment van Decor Son bestaat uit meer dan 3000 artikelen die zijn onderverdeeld in de divisies: Home Improvement en Garden Elements. Een groot gedeelte van onze producten wordt geproduceerd in één van onze zeven productielocaties.

Voor de productie van deze artikelen stelt onze Research & Development afdeling hoge eisen, onder meer in het kader van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. De producten worden, op basis van de gestelde eisen, grondig getest door onze experts waardoor ze altijd aan de benodigde eisen voldoen. Door het productassortiment zorgvuldig samen te stellen is Decor Son in staat de beste producten tegen een eerlijke prijs te bieden.

Zand afzakken

01. Zand en Grind afzakken

Per jaar worden er op onze locatie in Son ruim 4 miljoen zakken zand en grind afgezakt. Een enorme klus waarbij het succes schuilt in de voorbereiding. We beginnen met een zorgvuldige selectie van de grondstoffen. Als deze bij ons binnen zijn, maken we op basis van de afroepplanning een klantspecifieke afzakplanning. Om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen, halen we voor sommige producten/klanten de grondstof eerst nog door de zeefmachine. Speelzand is bijvoorbeeld een product dat niet over onzuiverheden mag beschikken. Tot slot wordt het zand of grind ingepakt en getransporteerd naar de gewenste locatie; klaar voor gebruik!

Parasolvoettegel

02. Productie van parasolvoettegels

Decor Son produceert zelf robuuste en kwalitatief sterke parasolvoettegels. Zand, grind en water vormen de basis grondstoffen waarvan een krachtige betonmix wordt gemaakt. Deze mix wordt in mallen gegoten en vervolgens gaan de mallen de droogkamer in. Zodra het droogproces is voltooid worden de mallen van de parasolvoettegels ontdaan, ingepakt en klaargezet voor transport. 

03. Kaarsrechte muurblokken en stenen

Onze muurblokken komen als halffabricaat bij één van onze productielocaties binnen. Natuur granulaat vormt één van de belangrijkste bestandsdelen van deze blokken. Dit bestandsdeel zorgt ervoor dat de kleuren in de steen uitstekend tot hun recht komen.
Na de productie ondergaan de muurblokken een droogproces van twee dagen. Vervolgens krijgen de blokken 28 dagen de tijd om uit te harden op het tasveld. Het drogen en uitharden is essentieel. Hierdoor kan de knipmachine de blokken kaarsrecht knippen en gaat het mes van de machine dwars door de granulaatkorrel. Dit zorgt voor de schitterende kleurtonen in de muurblokken.

{{ activeIndex >= 10 ? `${activeIndex + 1}` : `0${activeIndex + 1}` }}/03

Logistics - waar en wanneer je wilt

Enthousiaste mensen en slimme digitale oplossingen staan aan de basis van onze logistieke organisatie. Een organisatie waarmee wij dagelijks een enorme hoeveelheid bestellingen van nationale en internationale retail- en E-commerce partners verwerken. Grote en minder grote aanvragen, als partner denken we mee en hebben we voortdurend focus op de maximale benutting van de transportcapaciteit per transportmiddel. Door oplossingsgericht te denken, zijn we in staat om vanuit ons 100.000m² warehousing 24/7 te leveren tegen de best denkbare condities. Met als eindresultaat, winkels die voorzien zijn van voldoende voorraad en eindconsumenten die hun spullen op tijd en op de door hen gewenste locatie ontvangen. Waar en wanneer je wilt, We Deliver.

Decor Son Hp Logistiek Vrachtwagen Dcorson Kleuren 2Divisies
Decor Son Hp Logistiek Vrachtwagen Dcorson Kleuren 2Divisies

Onze divisies

Het huidige productassortiment, dat we voor een groot deel zelf produceren, is onderverdeeld in de divisies Garden Elements en Home Improvement. Door deze onderverdeling zijn we in staat om specialistische kennis te delen en totaaloplossingen te bieden. 

Laat je
Inspireren

Home Improvement noppenfolie
Garden Elements grind en zand
Laat een bericht achter

Ik wil contact