Wall Design

Muren mooier maken, dat is waar Wall Design voor staat. Wall Design biedt totaaloplossingen voor zowel buiten- als binnenmuren en maakt van iedere muur een prachtige creatie met materialen als beton, hout, stoneveneer en leer. Door een breed assortiment, een intensief samenwerkingsverband en deskundig advies, is het team van Wall Design in staat om de beste producten en ondersteuning te bieden.

Wall Design
materialen

Beton

Gips

Hout

Natuursteen

Leer

In Nederland geproduceerd

Wall Design beschikt over talrijke beton producten die uitermate geschikt zijn om wanden op unieke wijze te decoreren. De betonnen wandproducten worden geproduceerd in de eigen productiefaciliteit te ’s-Hertogenbosch. Door zelf te produceren kunnen we kwaliteit garanderen.

Wist je dat?

De betonnen producten gemaakt zijn van een optimale samenstelling tussen cement, zand en steen? Hierdoor is een lange levensduur gegarandeerd.

Een lichtgewicht product

De van gips gemaakte producten van Decor Son zijn licht in gewicht en daardoor zeer vriendelijk in gebruik. Verwerk de producten van gips enkel binnenshuis in droge ruimten voor een duurzaam resultaat.

Wist je dat?

Gips een mineraal is die uit de natuur wordt gewonnen?

100% natuurlijk en uniek in zijn soort door het authentieke karakter

De houten producten van Wall Design zijn vervaardigd van de beste en sterkste delen van de boom en afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. De producten beschikken over prachtige natuurlijke kleurtonen die rust en balans uitstralen in iedere ruimte waar het product wordt toegepast.

Wist je dat?

Onze hout producten gemaakt zijn van het sterkste deel van de stam van de boom?

Geproduceerd van authentiek, gespleten natuursteen

Wall Design beschikt over steenstrips geproduceerd van natuursteen. Dit product is vervaardigd van 100% natuurlijk materiaal en beschikt daardoor over een authentiek lijnenspel. De natuursteen waar het product van is gemaakt, is met de grootst mogelijke zorg en precisie geselecteerd zodat de finesse van het natuurlijke karakter volledig tot zijn recht komt.

Wist je dat?

Geen steen hetzelfde is?

Stoer & Chique voor ieder interieur

Onze leren wandtegels zijn gemaakt van 100% natuurlijk materiaal. Hierdoor kun je in een ruimte op een unieke wijze een authentieke sfeer creëren. De panelen zijn zelfklevend, kant-en-klaar voor gebruik en eenvoudig zelf aan te brengen. Breng een ruimte tot leven door deze tegels als echte eyecatcher toe te passen op muren, meubels, vloeren, etc.

Wist je dat?

Lederen wandbekledingspanelen over een geluiddempende eigenschap beschikken?

Kwalitatief hoogwaardige producten

Wall Design biedt kwalitatief hoogwaardige producten. Dit kunnen wij garanderen door een strenge selectieprocedure en kwaliteitseisen. Deze procedure en eisen gelden zowel voor producten uit één van onze productiefaciliteiten, als producten vanuit één van onze toegewijde leveranciers. Hierdoor is Wall Design in staat om de beste producten te leveren.

P1233148 IMG 0314 P1233169
P1233148 IMG 0314 P1233169
Door het bezit van eigen productiefaciliteiten kan Wall Design goede kwaliteit garanderen.
Wouter Korten
Category Manager

Merken van Wall Design

Wall Design voert diverse merken. Stone Design en Wood Design zijn twee van deze merken. Door diverse merken te voeren, zijn we nog beter in staat om een zo compleet mogelijk assortiment aan te bieden dat voldoet aan de wensen van de consument. 


combineer wandbekleding met

Verwerkingsmaterialen

10 jaar garantie
Pastalijm
Voegmortel
Protector

Wij gaan voor

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij Wall Design hoog in het vaandel. Zo beschikken hout producten over het FSC®-keurmerk met licentienummer FSC-C110886 en bij de productie van beton producten wordt er gestreefd naar een zo min mogelijke uitstoot van CO2. Ook kijken we regelmatig kritisch naar ons productieproces.

FSC logo

Productcatalogus Wall Design


Laat een bericht achter

Ik wil contact