Teamleader Warehouse

met focus op procesverbetering en automatisering

In deze functie bent u verantwoordelijk voor de resultaten van het warehouse in Son. Vanuit het ondernemingsplan geeft u op basis van de prestatie indicatoren van verschillende activiteiten en performance management dagelijkse sturing en begeleiding aan een groep van 20 warehouse medewerkers, die in 3 teams werken, die ieder door een Foreman operationeel worden aangestuurd. Samen met hen en in overleg met Operations Manager verbetert u de warehouse omgeving, door verdere procesoptimalisatie en automatisering, zodat vraag en aanbod flexibel op elkaar worden afgestemd. U bewaakt procedures, huisregels maar ook KAM zorg en veiligheid. U kent de waarde van een goede planning, treft waar nodig corrigerende maatregelen om kostprijs te verlagen en gelijktijdig de productiviteit en kwaliteit te vergroten. U werkt nauw samen en rapporteert aan de Operations Manager.

Gevraagd wordt een stabiele leidinggevende die vanuit eigenaarschap werkt, alsof het zijn eigen bedrijf is. Een persoon die door zijn natuurlijk overwicht, inzet, loyaliteit en oplossingsgerichtheid, de gunfactor heeft van het gehele bedrijf en daarmee zijn doelen weet te bereiken. Uw profiel:

  • Een logistieke HBO opleiding.
  • Ervaring met het verbeteren van logistieke processen en de automatisering hiervan.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke leidinggevende functie.
  • Op zoek naar een langdurig dienstverband en bedrijf met een betrokken familiecultuur.
  • Ervaring met het gebruik van een ERP systeem
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Decor Son biedt een logistieke omgeving waar de komende jaren verder zal worden ingespeeld op de veranderingen in de e-tail- en retailmarkt. Een bedrijf kritische positie waarbij je het vertrouwen van ervaren medewerkers en managers door het leveren van prestaties moet verdienen. Korte communicatie lijnen, een sterke klantgerichtheid, strak regelvermogen en grote betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken: Een financieel gezond bedrijf. ISO 9001 gecertificeerd.