Ben jij een ervaren Transportplanner met minimaal MBO-werk en denkniveau

die onze afdeling Transportplanning in Son wil komen versterken ?

DE FUNCTIE

Als Transportplanner ben je verantwoordelijk voor het plannen en regelen van onze distributie van ruim 5000 artikelen naar bouwmarkten in Europa, waarbij de focus met name op de Benelux ligt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van eigen wagens en charters.

Jouw primaire focus is gericht op ervoor te zorgen dat ritten zo efficiënt mogelijk worden gepland en gecombineerd worden, zodat de klant optimaal bediend wordt tegen zo laag mogelijke kosten.

JOUW PROFIEL

Je bent opgeleid als transportplanner, hebt enkele jaren ervaring en een goede geografische kennis van de Benelux. Daarnaast heb je geen 9 tot 5 mentaliteit.

De Transportplanner die wij zoeken heeft een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pré.

Je bent klantgericht, communicatief sterk en hebt goede sociale vaardigheden. In deze functie is het belangrijk dat je goed overzicht kan bewaren, pro actief kunt reageren en administratief sterk bent.

WAT BIEDEN WIJ

Wij bieden een uitdagende functie binnen een dynamische organisatie met een collegiale werksfeer en ruimte voor eigen inbreng, initiatief en groei. Je ontvangt een marktconform salarispakket en werkt 40 uur per week.